Om oss

Tallvillage Entreprenad AB är din lokala expert på markarbeten och anläggning i Örebro. Vi specialiserar oss på att leverera högkvalitativa tjänster inom anläggning av grunder, tomtplanering, plattläggning och mindre byggnationer. Med ett starkt kundfokus och engagemang för kvalitet, är vi här för att göra dina projekt till verklighet. 

Om Tallvillage Entreprenad AB

Vi på Tallvillage Entreprenad AB är ett litet team av erfarna yrkespersoner som arbetar för att leverera högkvalitativa tjänster. Vår filosofi är att vara nära kunden och säkerställa att varje projekt utförs med noggrannhet och precision. Vi investerar i modern utrustning och utbildning för att hålla oss uppdaterade med de senaste teknikerna och standarderna. Vårt engagemang för kvalitet och kundnöjdhet har gjort oss till en betrodd partner för både företag och privatpersoner.

Läs mer om våra tjänster Kontakta oss

Vi som jobbar här

Robin – Grundare och konsult

Robin är grundare av Tallvillage Entreprenad AB och har över 14 års erfarenhet inom mark- och anläggningsarbeten. Han leder företagets konsultverksamhet och arbetar nära kunder för att leverera skräddarsydda lösningar.

Filip – Grävmaskinist

Filip är en skicklig grävmaskinist med 12 års erfarenhet inom mark- och anläggningsarbeten. Han hanterar maskiner med precision och noggrannhet, vilket säkerställer effektivt utförda utgrävningar och schaktningar.

Peter – Anläggare

Peter är en erfaren anläggare med 10 års erfarenhet inom branschen. Han specialiserar sig på plattläggning, tomtplanering och andra anläggningsarbeten, och är känd för sin noggrannhet och uppmärksamhet på detaljer.