Fastighet & trädgårdsskötsel

Tallvillage Entreprenad AB erbjuder omfattande tjänster inom fastighet och trädgårdsskötsel i Örebro. Vår expertis och noggrannhet säkerställer att din fastighet och trädgård hålls i toppskick året runt. Kontakta oss idag och låt oss ta hand om din fastighet och trädgård!

Skötsel som gör skillnad

Vi på Tallvillage Entreprenad AB har vi lång erfarenhet av fastighet och trädgårdsskötsel, vilket inkluderar allt från regelbundet underhåll till specifika skötselprojekt. Vi säkerställer att din fastighet och trädgård ser bra ut året runt. 

Våra tjänster inkluderar:

  • Gräsklippning och Beskärning Regelbundet underhåll för att hålla gräsmattan och buskarna snygga och välskötta.

  • Plantering och växtvård Vi hjälper dig att välja och plantera växter samt sköta om dem så att de trivs och frodas.

  • Lövkrattning och städuppdrag Vi tar hand om lövkrattning och allmän städning av din trädgård för att hålla den ren och inbjudande.

  • Snöskottning och halkbekämpning Under vintermånaderna erbjuder vi snöskottning och halkbekämpning för att hålla dina gångvägar och uppfarter säkra.

Och mycket mer!

Varför välja oss?

Att välja rätt partner för fastighet och trädgårdsskötsel är avgörande för att hålla din egendom i bästa skick. På Tallvillage Entreprenad AB kombinerar vi vår expertis med ett starkt kundfokus för att säkerställa att dina förväntningar överträffas.

Genom att välja oss får du tillgång till ett dedikerat team som brinner för att hålla din fastighet och trädgård i bästa möjliga skick. Vi ser till att varje projekt, stort som smått, utförs med precision och engagemang för att leverera resultat du kan vara stolt över.

Frågor? Kontakta oss!

Vill du veta mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig med mindre byggnationer? Kontakta oss idag!

Vanliga frågor om fastighet & Trädgårdsskötse